Lounge, Dining and Media Room

Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
previous arrow
next arrow
Slider

Lounge, Dining and Media room

Design Brief: Lounge/Dining Room: Replace some of the existing furniture
 Smaller Front Lounge: Update and create a TV Room for the whole family

Budget: Middle of the road

  • My in-depth initial free consultation with the client enabled me to visualise an end result that would work for the whole family.
  • The existing Lounge/Dining Room was a well laid out space but needed a bit of love and soul. As well as the required new furniture I worked to bring more light and colour into the room and to create a sociable area for the family’s many guests.
  • The small front lounge was the ideal place to create a TV Room. This worked well as the client did not want the distraction of a TV in the Kitchen/Lounge/Dining area.

Location: Walton on Thames, Surrey.

Year:  December 2019

Space Type: Residential